Sibila Pal Com srl

     distribuitor utilaje Husqvarna®

Masini de tuns gazon

 

Royal 146 Masina de tuns gazon de noua generatie, de dimensiuni medii, robusta, fiabila. Rotile de diametru mare sunt prevazute cu rulmenti casetati. Sistem central de comanda, in 5 trepte, a inaltimii de taiere. colector eficient sau evacuare posterioara. Optional poate fi adaptata pentru BioClip. Manere confortabile prevazute cu comenzi simple si accesibile.


 

Royal 146S Masina autopropulsata de tuns gazonul, de dimensiuni medii, robusta, fiabila. Carcasa din otel si roti prevazute cu rulmenti casetati. Reglare centralizata a inaltimii de taiere.


 

Royal 153S Masina de tuns gazon de serie noua, autopropulsata, cu carcasa turnata din aliaj de aluminiu, care confera o fiabilitate si o durata de viata mare. Ajustarea inaltimii de taiere se face in 6 trepte, centralizat, printr-o singura maneta. Roti robuste, de dimensiuni mari, cu rulmenti dubli, cesetati. Colector de mare capacitate-60l. Prevazuta cu posibilitatea de transformare a masinii in BioClip ( sistem complex de maruntire si transformare a materialului vegetal taiat in compost).Manere confortabile, prevazute cu comenzi simple si accesibile.


 

Master Pro Masina profesionala pentru cele mai dificile lucrari. Echipata standard cu convertor catalitic. Carcasa din aluminiu. Roti cu rulmenti cu bile dublu capsulati. Masina robusta destinata utilizarilor zilnice intensive. Maner inclinabil si pliabil.


 

LT 125 Tractor multifunctional pentru suprafete mari, peluze si gradini. Design modern si sasiu robust. Ergonomicitate ridicata, comenzi accesibile si simple. Axul osiei frontale are posibilitatea de pivotare. Scaun ergonomic, protejat la vibratii prin doua resorturi. Masa de taiere cu doua cutite si sitem Air Induction, care asiguara excelente rezultate in taierea si colectarea gazonului. Optional se poate utila cu colector de gazon, din material plastic rigid, cu capacitate de 210L, montat posterior sau cu lama de zapada.


 

Rider 11 Riderul pentru tuns gazon are masa de taiere dispusa frontal si directie articulata. O masina puternica, cu un nivel foarte ridicat al confortului in utilizare. Design modern si sasiu robust, realizat din otel de 3mm grosime. Ergonomicitate ridicata, comenzi accesibile si simple situate grupat in dreapta operatorului. Directia articulata asigura accesibilitatea maxima si permite un diametru de bracaj de minim 30 cm. Masa de taiere montata frontal asigura vizibilitate maxima si permite tunderea gazonului in zone greu accesibile. Rotile late, de diametru mare, asigura o presiune scazuta asupra gazonului. Scaun ergonomic, protejat la vibratii prin doua resorturi. Accesorii care se pot monta suplimentar: masa de taiere BioClip, 90 cm, lama de zapada, colector de gazon, Sweeper, cu capacitate de 230L, montat posterior, perie pentru maturat, remorca.


 

YTH 155 Tractor puternic, foarte confortabil in utilizare. Dotat cu cutie de viteze hidrostatice, Hidro Gear, ceea ce face tractorul foarte usor de condus. Dispune de un sasiu robust, realizatdin otel iar axul frontal este turnat dintr-o singura piesa. Rotile posterioare sunt de diametru mare ce determina o aderenta ridicata precum si deteriorarea minima a gazonului, ca urmare a presiunii mici exercitata la nivelul solului. Design modern si sasiu robust. Ergonomicitate ridicata, comenzi accesibile si simple. Cutie de viteze automata - transmisie hidrostatica. Scaun ergonomic, protejat la vibratii prin doua resorturi. Masa de taiere cu doua cutite si sistem Air Induction, care asigura excelente rezultate in taiere si colectarea gazonului. Optional se pot monta lama de zapada, colector de gazon, din material plastic rigid, cu capacitate de 365L, montat posterior, perie pentru maturat.


 

Rider 13 Riderul pentru tuns gazon are masa de taiere montata frontal si directie articulata. Design modern si sasiu robust realizat din otel de 3mm grosime. Ergonomicitate ridicata, comenzi accesibile si simple situate grupat in drepta operatorului. Directia articulata si masa de taiere montata frontal asigura accesibilitate maxima ( diametru de bracaj de minim 30 cm ) si permite tunderea gazonului in zone greu accesibile. Transmisie hidrostatica, pedale separate pentru mersul inainte sau inapoi. Rotile late, de diametru mare, asigura o presiune scazuta asupra gazonului. Scaun ergonomic, protejat la vibratii prin doua resorturi. Ca accesorii suplimentare se pot monta: masa de taiere BioClip, 90 cm, lama de zapada montata frontal, colector de gazon, Sweeper, cu capacitate de 230l, montat posterior, perie de maturat, remorca.


 

Rider Pro Flex Utilaj profesional pentru tunderea gazonului pe suprafete mari. Motor V-Twin in 4 timpi cu lubrifiere sub presiune. Toba de esapament catalitica. Transmisie hidrostatica. Directie articulata. Masa de taiere independenta, situata in fata, cu fixare rapida si pozitie de service. Sasiul e realizat din otel, iar carcasa masei de taiere din aliaj de aluminiu. Roti late, de diametru mare, pentru a realiza o presiune redusa pe sol. Pozitie de lucru ergonomica, toate comenzile fiind grupate. Accesorii optionale suplimentare: colector Sweeper, perie, lama de zapada, remorca.


 

 

 Utilaje Husqvarna®:

 • trimmere
 • ferastraie mecanice
 • utilaje Jonsered
 •                            

   Sibila Pal Com srl

    Vasile Palifron (fulbrighter)
    valipalifron@pcnet.ro

  Tel.: 0721 322 143

   

   Site monitorizat:

  optimizat   
  1024x768   

                             

   Home  |  Servicii  |  Plante  |  Produse  |  Lucrari  |  Contact 
  (c) 2003 Sibila Pal Com srl.