Sibila Pal Com srl

     distribuitor utilaje Husqvarna®

Trimmere

 

Flymo Multi Trim 250 Trimmer destinat sa tunda iarba in zone greu accesibile masinilor de tuns gazon (suprafete inguste, straturi de flori). Are doua moduri de lucru: tuns iarba si bordurare. Maner ergonomic si reglabil. Motor electric cu protectie la suprasarcina.


 

Flymo Multi Trim 300DX Doua dispozitive intr-unul singur: trimmer si dispozitiv de bordurat. Echipat cu noul fir Silent-Line- asigura un nivel redus de zgomot. Tija cu lungime reglabila si maner ajustabil. Intrerupator si siguranta integrate. Aparatoare cu suprafata mare.


 

Flymo HT 6-60 Dispozitiv electric pentru taiat gardul viu. Maner multipozitionabil cu suprafete moi pentru asigurarea unui control optim. Doua cutite mobile cu miscare opusa. Sistem pentru oprirea rapida a cutitelor. Aparatoare pentru maini.


 

Partner 260 B Motocositoare usoara destinata suprafetelor medii de teren, ideala pentru gospodarii sau resedinte de vara. Manere asimetrice, ergonomice. Pompa de amorsare pentru carburator. Rezervor transparent. Poate fi folosita cu diferite accesorii de taiere. Sistem rapid de cuplare a aparatorii combinate.


 

Motounealta 322R Motounealta cu motor E-tech pentru putere mare, emisii reduse de gaze, maner ergonomic, ideala pentru utilizare profesionala. Practica si eficienta, cu maner pliabil si ham pentru inlesnirea utilizarii si a transportului.


 

232 R Motor E-TECH foarte performant si toba de esapament catalitica. Super practic. Manere pliabile pentru inlesnirea utilizarii si a transportului. Vibratii aproape nule la manere si la celelalte parti cu care utilizatorul vine in contact. Echipate cu sistemul Low Vib. Emisii reduse de noxe, nivel de zgomot scazut. Pompa de carburant pentru o pornire usoara. Consum redus de carburant.


 

325H Profesionale si eficiente pentru tuns gard viu. Disponibile in doua variante ale lungimii tijei. Tija si lama de taiere care se pot inclina. Unealta bine echilibrata si foarte confortabila. Are posibilitatea de a inclina lama de taiere fata de axul tijei. Echipat cu motor fiabil E-TECH, cu emisii reduse de noxe.


 

325 P4 Dispozitiv pentru tuns gard viu. Motor E-TECH puternic si fiabil. Sistem anti-vibratie Low Vib. Bine echipat si ergonomic. Manerul spate este ajustabil. Raport de transmisie mare, Pompa de carburant pentru o pornire usoara.


 

245 R Pentru taiat iarba si arbusti. Deosebit de puternica desi are motor destul de usor. Echipata cu sistemul Low Vib de amortizare a vibratiilor. Pompa de amorsare pentru carburator. Dispune de tija extra-lunga si de manere asimetrice pentru a putea lucra pe o suprafata mare. Pozitie de lucru confortabila. Manerele se pot roti si inclina pentru transport usor si depozitare. Greutate redusa. Ham ergonomic.


 

235 P Dispozitiv pentru elagaj, usor si bine echilibrat. Echipata cu motor E-TECH cu pornire rapida si toba de esapament catalitica. Greutate redusa. Pozitie confortabila de lucru. Acces simplu la bujie si filtru de aer. Cap de taiere cu sistem automat de ungere si reglare. Tija lunga permite taierea crengilor situate la 4 m inaltime.


 

252 RX Pentru taiat iarba si arbusti. Deosebit de puternica desi are motor deosebit de usor. Accelereaza rapid si are viteza mare de taiere. Dispune de tija lunga si manere asimetrice pentru a lucra pe o suprafata mare. Echipata cu sistemul Low Vib de amortizare a vibratiilor. Pozitie de lucru confortabila. Manerele se pot roti si inclina pentru transport usor si depozitare. Greutate redusa. Ham ergonomic.


 

325 Rx Motor E-TECH pentru putere mare. Emisii reduse de noxe. Toba de esapament catalitica. Maner ergonomic. Rezervor transparent care indica nivelul benzinei. Pompa de combustibil care favorizeaza pornirea. Maner usor de reglat. Acces simplu la filtru de aer si la bujie. Poate fi folosita cu diferite accesorii de taiere. Sistem rapid de cuplare a aparatorii combinate.


 

250 PS Motounealta hidraulica performanta. Utilizata pentru curatirea de craci. Motor in 2 timpi, puternic si fiabil. Transmisie hidraulica. Pompa de ulei automata, cu debit ajustabil. Sistem eficace de ajustare a vibratiilor. Ham ergonomic. Tija telescopica de 2, 3, 4 sau 6 m. Ungerea lantului este automata.


 

 

 Utilaje Husqvarna®:

 • ferastraie mecanice
 • masini de tuns gazon
 • utilaje Jonsered
 •                            

   Sibila Pal Com srl

    Vasile Palifron (fulbrighter)
    valipalifron@pcnet.ro

  Tel.: 0721 322 143

                             

   Site monitorizat:

  optimizat   
  1024x768   

                             

   Home  |  Servicii  |  Plante  |  Produse  |  Lucrari  |  Contact 
  (c) 2003 Sibila Pal Com srl.