Sibila Pal Com srl

     distribuitor utilaje Husqvarna®

Ferastraie mecanice

 

Partner 351 Ferastrau extrem de fiabil, destinat in special micilor fermieri, avand un excelent raport calitate/pret. Sistem de amortizare a vibratiilor. Pompa de amorsare a carburatorului. Filtru de aer cu suprafata mare. Pompa de ulei automata.


 

340 Corp ingust fara proeminente. Centru de greutate inalt. Nivel de vibratii extrem de scazut. Carburator izolat de vibratii. Tip nou de intrerupator stop/soc (pentru a favoriza pornirea si oprirea). Intinzator de lant montat pe laterala. Pompa de ulei ecologica. Filtru de aer se scoate usor pentru curatare. Carter din materiale compozite.Gratuit: bujie, snur starter, filtru benzina, 2 pile, 1L ulei amestec.


 

351 Valva de compresie. Corp ingust fara proeminente. Raport greutate/putere superior. Cel mai mic nivel de vibratii intalnit pe piata de specialitate. Tip nou de intrerupator stop/soc (pentru a favoriza pornirea si oprirea). Intinzator de lant montat pe laterala. Pompa de ulei ecologica. Filtrul de aer se scoate usor pentru curatare. Frana de lant inertiala. Sistem Smart Start si Air Injection. Gratuit: bujie, snur starter, filtru benzina, 2 pile, 1L ulei amestec.


 

359 Motoferastrau profesional pentru lucrari dificile. Obtine putere maxima pe o plaja mare de turatii. Intinzator de lant montat pe laterala. Corp ingust si centru de greuate ridicat. Maner ergonomic. Frana de lant inertiala. Nivel de vibratii extrem de scazut. Rezervor transparent pentru carburant. Pompa de ulei ecologica. Carburator izolat de vibratii. Gratuit: 2 lanturi Oregon


 

357 XP Ferastrau super-profesional. Putere mare la turatie ridicata si acceleratie extrem de rapida. Valva de decompresie. Sistem Air Injection. Buton combinat de stop/soc. Frana de lant inertiala. Intinzator de lant montat pe laterala. Carburator izolat de vibratii. Rezervor transparent pentru carburant. Pompa de ulei ecologica. Corp ingust, centru de greutate inalt. Nivel de vibratii extrem de scazut. Gratuit: 2 lanturi Oregon


 

372 XP Ferastrau super-profesional. Putere mare la turatie ridicata si acceleratie rapida. Valva de decompresie. Sistem Air Injection. Frana de lant inertiala. Intinzator montat pe laterala. Carburator izolat de vibratii. Pompa de ulei ecologica. Rezervor transparent de carburant. Corp ingust, centru de greuate inalt. Nivel de vibratii extrem de scazut. Gratuit: 2 lanturi Oregon, sina ghidaj.


 

 

 Utilaje Husqvarna®:

 • trimmere
 • masini de tuns gazon
 • utilaje Jonsered
 •                            

   Sibila Pal Com srl

    Vasile Palifron (fulbrighter)
    valipalifron@pcnet.ro

  Tel.: 0721 322 143

   

   Site monitorizat:

  optimizat   
  1024x768   

                             

   Home  |  Servicii  |  Plante  |  Produse  |  Lucrari  |  Contact 
  (c) 2003 Sibila Pal Com srl.